Lagenhet!

Ja idag har vi varit och letat lagenhet, det tog ungefar 5 minuter efetr att vi varitoch fragat i receptionen tills vi var pa vag att kolla pa 3 stycken. Den forsta vio kollade pa var riktigt nice, modern osv, den andra inte lika modern men lite battre lage, den andra ahde aven AC och tvattmaskin :)
Den tredje behover jag inte namna for detn tog vi inte.

Tank nu en stund pa vilken du tror att vi valde.....

.....
....
...

....

.....

.....

Ja men nummer tva sjalvklart.
Den har iofs ett rum mindre, men ac nu nar sommaren kommer ar ju ett maste. Aven att inte behova betala for att tvatta ar ju helt underbart. :)

Sa nasta gang jag ar inne sa ska jag forsoka lagga ut lite bilder pa den..
Riktigt nice :)

Det kanns som om vindarna haller pa att vanda lite nu, efter en massa otur som vi 3 har haft, vi blev kallade for dom mest otursdrabbade vissa hade traffat. Men nu borjar det som sagt att vanda och nu ar det bara att halla tummarna for att vi far jobb. Vi har tom anmalt oss pa en arbetsformedling idag, sa kort sagt sa har det vart en givande dag :)

Ha det fint

Kram F

Campfire & Oktoberfest

I veckan så har vi inte gjort så mycket annat än att haft semeter. Vilket innebär att vi har mestadels legat vid poolen och bara solat :) Men jag klagar inte :)
Vi har även legat en del på stranden, vilket man får passa på att göra nu för det går bara att bada den här veckan sen blir havet invaderat at en massa maneter och en massa annat skit :/ Men man vill ju inte sluta bada när det är 32 grader i vattnet, och 36 grader i luften, och det bara blir varmare och varmare :P

Vi har inte lyckats fått något nytt jobb, men det går ju inte att klaga när man har det som vi har det :) Mycket bra med andra ord :) Vi ska kolla upp om det finns jobb på nogon pärlfarm, men om det inte skulle fungera så kommer vi att ta en tre veckors bilresa ner till Perth, och prova lyckan med jobb där ist :)
Vi får se hur det blir med allt till hlegen, så jag får skriva mer då :)

Nu sdka jag kolla upp hur mycket det kostar med en camperbus :) OM ni undrar varför jag inte skriver så mycket så är det för att datorerna här är skit, när man skrivit i 30 minuter så stängs sidan ner och man måste börja om från början igen.

Ha det king

Kram F

Hot hot hot

Ja det kan man säga att det är här i Broome. Det är 37 grader och strålande sol. Så man akn inte klaga över att det är kallt iaf :)
Vi är nu framme i Broome, som inte ligger i den riktigt Outbacken men det finns inte mycket mer än öken om man åker från där vi bor, ute i Cable beach, till stan.
Nästan allt har hittils varit riktigt bra, vi sökte jobb andra dagen och det tog en time innnan dom ringde och sa att vi kunde komma på en gång. Så i 3 dagar har vi jobbat men Housekeeping, vilket innebär att man går runt och knackar dörr för att se om gästerna behöver något. Och så städar man och bäddar sängar, ganska glassigt jobb måste jag säga.
Men i förrgår så fick Chefen på resorten sparken, och många andra sa upp sig. och när den nya ledningen tog över så fick nästan alla sparken, så nu är vi jobblösa igen :) elelr en Smiley kanske inte var det rätta. men vi har sökt jobb idag igen på Coles (en mataffär) och det är bara att hålla tummarna på att vi får jobb där. Men om vi mot all förmodan inte skulle få nåt jobb överhuvud taget här så flyger vi nog till Perth istället. Men vi har bokat boende till nästa lördag, så tills dess blir vi iaf kvar här. :)

Vi har varit till stranden några dagar, mycket solande har det inte blivit eftersom solen går ner redan vid 6, men efter som det inte blir myket kallare än 25-30 grader på nätterna så är det ganska nice att vara där iaf :) Stranden är nog den finaste jag nånsin sett, den är minst en halvmil lång, kanske det dubbla, och det är typ inge folk alls. Broome har även en av världens finstste solnedgångar, det är helt ofattbar, det är även riktigt fränt att månen ligger i samma nivå som solen, och lyser lika starkt. Helt ofattbart som jag inte kan beskriva med ord här. ska försöka ta några bilder så kanske dom kan förklara hur underbart det är.
Jag har inte lagt upp bilder för att jag glömmer kameran hela tiden. :P

Med andra ord så har det hänt en hel del sen sist, och det är riktigt svårt att förklara allt med ord. Men jag har det bra, det är väl det viktigaste. Kanske även för er ;)
Nu ska jag ta och ladda för kvällen, Tomas fyller år och det blir nog ett J**la kalas skulle jag tro :) Vilket det även blev igår :)
Man träffar så mycket trevligt folk måste jag säga,;
Just ja, vi var på idol igår, typ nåt lokalt som dom har här, och en av våra vänner var med i finalen, fast här har dom även en Grandfinale, så vi får veta nästa helg hur det går :)

Nu ska vi nog åka till affärn och skaffa lite käk, så man inte behöver gå runt och vara hungrig :)

Ha det underbart så lovar jag att höra av mig lite oftare :P
Ni far ju garna skicka ett mail eller nogot sa det inte bara blir envagskommunikation :)

Kram F

Manly Beach & Olympia stadion!

Nu börjar värmen äntligen komma,
vi var till manly beach igår där vi låg och sov typ hela dagen.
Brände inte upp mig i alla fall..
Efter beachen så åkte vi en massa tunnelbana, men tillslut så hittade vi rätt och var framme vid olympia stadion.
Men när vi var framme så hade dom ju lyckats stänga för dagen. Men vi gick runt där och kollade lite, mäktigt stort var det.

Idag så har vi mest legat och sovit.
Vaknade av att det kom in några byggarbetare vif halv 12 som ville ut och måla balkongen.
Då var det dags att gå upp :)
Sen har vi gått runt lite på stan och nu setat vid datorn i 2 timmar.
Klockan är nu 23.10 så måste gå och fixa packningen för 10.00 i morrn så ska vi vara utcheckade.

Ha det bra så fortsätter jag skriva från nordligare breddgrader.

F


Sidney wildlife!

Igår så var vi bara hemma, satt på taket och drack lite vin.
Så i morse så vart det ju så att alla var lite slitna, men vi drog oss ur sängarna och stack iväg till Sydney wildlife,
som är typ ett zoo liknade grejs där man får kolla på spindlar, ormar och andra gosiga djur som finns i detta underbara land :) Fick även ta på lite djur, ormar, ödlor och jätte gräshoppor. Vi ville även leka med koalorna, men det fick vi inte göra :P

Nu ska vi nog gå upp på rummet igen, kanske sova en litev skvätt, vi får se hur det blir. You never now what will happen in Sydney :)

Ha det bra gott folk, så hörs vi!
Just ja, på lördag flyger vi till broom, om jag inte redan skrivit det. Flyget tar lite över 4 timmar, helt sjukt eftersom det är inrikesflyg :)

Ha det bra
F

jobb, sol & Harbour bridge

Jobb, sol & Harbour Bridge
I förrgår så va vi till Harbour bridge i Sydney,
en jätte bro är vad det är, och medans flickorna jobbade så roade vi killar oss med att kila över bron.
Vi gick i 3 timmar i sträck men det var helt klart värt det :)
Igår så vart det sovmorgon, efter en väldigt hård natt,
dock så var det nyktert för mig och jonas, men det hjälpte inte när "kjell" och "gudrun" stimmade till klockan 6 på morron :) Men sånt är livet när man bor så många tillsammans.

I gårkväll så vart det 4 timmars jobb, inget märkvärdigt,men man får ju pengar.
Jobb blev det även i morse, första dagen på en vecka som vi gick upp före 12, så att gå upop vid nio var en riktig omställning.

Nu ska vi gå och boka flygbiljetter till Broome, dit vi åker på lördag. Skönt med lite sommarväder då det bara är just över 20-25 grader här :P

Ha det fint så ska jag bli bättre på att uppdatera när vi komemr till Broome, för där blir vi till jul/Nyår

ha det
F

Bondi, goon och Champagne!

Ja så kan man sammanfatta dom senaste dagarna.
Igår så var vi på Bondi Beach, as seen on TV, och solade och badade. Var inte så överdrivet varmt i vattnet men på land så var det som inne i en bastu. 35 grader i luften och 16 i vattnet och 2 meters vågor. Så det var riktigt nice.
För den som inte vet vad Goon är så Är det riktigt billigt vin gjort på blandannat fiskrens. Låter riktigt illa men så farligt är det inte. Det som kan låta lite illa är att på boxen (som är på 5 liter och int svenskens ynka 3) står det att spår kan förekomma, alltså så ska man inte vara allt för förvånad om man hittar ett litet fisköga i glaset.. haha nej riktigt så farligt är det nog inte.. :P

Vi träffade ett par norskar från bergen på hostlet igår, och en av dom fyllde år så det blev först fest på taket och sedan så vart det utgång. När vi kom dit så köpte dom en massa champagne, och sen är det bara att lista ut hur det gick.
Jonas och tomas fick inte komma in igen för dom var tydligen väldigt för fulla, men jag som var minst lika full tyckte dom såg nykter ut. :) Så vid 3-4 nån gång så blev det hemgång, självklart efter ett dånken besök :) Satt i trapphuset och pratade till 5 nästan skulle jag tro..

I morse så vaknade jag av att Elin var på dryg humör, och hoppade runt i in säng, och tyckte jag skulle gå upp för min dagliga sockerruch (alltså frukosten som består till mesta dels av socker), men det tyckte inte jag var nån jätte bra ide, så jag vände på mig och somnade om :)

Och nu sitter jag här, inte uträttat några stordåd idag, men det ska man inte behöva när man är sliten.
Ska shoppa efter ett par jogging skor idag så jag kan bli med ut och springa.

Nu ska jag ut och gå en sväng,

Ha det bra så hörs vi

F


En vecka!

Fungerade inte att lagga upp forst, men nu komemr det :)


Ja nu har det gått en vecka på resan,
och det är 30 kvar eller nåt :)
Har hunnit uppleva så mycket på så få dagar.
Gått på sydney Aquarium, vilket var ganska fränt,
mycket hajar och såna saker :) me like :)
Sen har vi varit till operahuset, elelr jag dit har vi varit flera gånger, för det är så jävla mäktigt. Det är nog en sak man har drömt om att få se så länge, och när man väl står där så blir man bara helt tyst,. en riktig upplevelse :)
Vi har gått mycket dom senaste dagarna, minst en mil om dagen skulle jag tro.

I går så jobbade vi, fick pengar i handen så det var jätte bra..
Blev 130 Dollar, alltså runt 680 svenska.
Det vi gjorde var att börja dagen emd att ligga i solen och spela kort i 4 timar, (vi hade betalt under tiden) detta var för att en lastbil var försenad. Men vi klagade inte, sen blev det att bära en massa ställningar och kläder, det var till nån outlet på märkeskläder. en massa fint hade dom men priserna var inte att leka med.. :) Skulle man ha en Prada väska såvar det en 2-3000dollar 10-15000SEK. Men som dom sa, alla kvinnor förtjänar en prada.

Idag så ska några väg och stå men en jävla affisch i 7 timmar ute på gatan, skit jobb men man får betalt.
Får se om jag ska iväg eller inte..

Kanske åker till Broom i slutet av veckan eller i början av nästa, ska bli skönt att komma till värmen, 25 grader och sol räcker ju inte :P:P:P

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera både här och på bloggen, men bloggen vile inte fungera idag så får flytta inlägget dit senare.

Ha det bra
/ F

RSS 2.0